27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Korfbal in de regio

De Horst-Spes 16-26
De Horst strijdend ten onder in de streekderby tegen Spes dat was na afloop de baland die opgemaakt werd door coach Meine Jonkers. Het werd wel een echte streekderby waarbij de Horst tot ver in de tweede helft meeging met de ploeg uit Milsbeek Pas bij stand 11-14 en een dipje aan Horst zijde slaagt Spes erin het vurig gewenste gaatje te slaan 11-20.Toch blijft het geloof in eigen kunnen bij de Horst groot en als je daarbij de geweldig spelvreugde ziet,dan kan er maar een verklaring zijn voor de einduitslag; het beter verzorgde afstandschot aan Speszijde. Toch blijft het geloop \bij de dames van de Horst dat zijn toch nog punten gaan pakken
Ona /Astrantia was te gast in Diessen bij Tuldania . Dit duel was de derde ontmoeting van dit seizoen. Na de zeges in de buitencompetitie en in de beker werd deze wedstrijd door de gasten eenvoudiger omgezet in winst dan de genoemde wedstrijden.
Tuldania probeerde met korte snelle combinaties onder de korf tot succes te komen. Ona/Astrantia speelde gevarieerder . Dit spelbeeld resulteerde na een kwartier spelen in een 3-3 score. Hierna namen de gasten het initiatief. Vlot lopend aanvalsspel werd afgerond met doelpunten. Zodoende liep Ona/Astrantia in score weg bij de thuisploeg. Het overigens ook goed spelende Tuldania was minder succesvol en had daarbij ook enkele keren pech in de afwerking. Bij rust hadden de gasten uit Overasselt/Middelaar zodoende een 4-11 voorspron. Na de rust pakte ONa/Astrantia meteen weer het initiatief. Binnen enkele minuten was de score uitgebreid naar 4-13.
De thuisploeg bleef echter met veel inzet vechten voor een beter resultaat. Daardoor werd Ona/Astrantia gedwongen om attent te blijven spelen.Dat deden de gasten. Ona / Astrantia hield de voorsprong probleemloos vast. Van 5-15 werd het 7-17.De laatste fase brak aan met een 8-18 stand. In de laatste minuten van de wedstrijd was er nog speeltijd voor de A junioren Eline en Romy. Tuldania had voor het eindsignaal van de scheidsrechter het laatste wapenfeit. Zodoende werd de eindstand bepaald op 918.