27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Vrouwen met borstkanker showen lingerie en badmode

MAASTRICHT
Vrouwen die borstkanker hebben (gehad) kunnen prachtig vrouwelijk gekleed gaan. Dat is de boodschap van de modeshow ‘Showtime’ op 9 mei in de CAC zaal in het Mercedes-Benz gebouw tegenover het Gouvernement in Randwyck.
De sterren in deze show zijn de mannequins: vrouwen van alle leeftijden, die zelf borstkanker hebben (gehad) en die een borstprothese dragen of een reconstructie hebben laten doen. Zij betreden de catwalk in de nieuwste badmode en lingerie uit de collectie van een aantal excellente merken.
Stylistes en visagisten zorgen voor een perfecte ‘look’. Accessoires als tassen,juwelen, schoenen en hoeden geven de ‘finishing touch. De mode en accessoires zijn ter plekke te koop, aldus de organisatie.
Het wordt volgens de organisatie,het Toon Hermans huis en het Oncologiecentrum van het MUMC+, een feestelijke avond in een sfeervolle zaal. Een DJ omlijst de avond. Presentatie is in handen van Caroline Hermans.
De show start om 20 uur.De zaal is open vanaf 19 uur. De toegang is gratis, de bus stopt voor de deur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Aanmelding (naam & totaal aantal personen) op Showtime9mei@outlook.com of 043-3872600 Meer informatie: www.mumc.nl (kijk onder ‘agenda’)