27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Randwyck/Oeslingerbaan afrit is terug open

Sinds afgelopen nacht is afrit Oeslingerbaan weer open voor verkeer.De afrit was vier weken lang afgesloten zodat we deze deels konden slopen en opnieuw opbouwen. Vandaag bestaat afrit Oeslingerbaan van begin tot eind uit twee rijstroken.
De verbreding van de rijbanen tussen Oeslingerbaan en de tunnelmonden is nodig om verkeer van en naar de toekomstige A2-tunnel af te wikkelen. Maar voordat we de extra rijstrook in gebruik kunnen nemen, moeten we eerst de nieuwe wegaansluitingen tussen Oeslingerbaan en de tunnelmonden bij Europaplein Verbinding realiseren.
Onderdeel van de nieuwe wegaansluitingen is een verbreen v de N2,tussen Oeslingerbaan en tunnelmonden bij Europaplein. In de buitenberm van de oor dier N2 rijrichting Luik is daarom in de afgelopen maanden een nieuwe rijstrook aangelegd. Nu gaat het wegwerk verder in de middenberm van de N2. Om ruimte vrij te maken voor de werkzaamheden,is verkeer richting Luik afgelopen nacht opnieuw opgeschoven, naar de buitenberm. Tot maandag 19 mei gaat het wegwerk in de middenberm door. Daarna begint de volgende fase van het wegwerk en schuift verkeer naar Eindhoven op.
Kijk voor meer informatie over de nieuwe wegaansluitingen tusssen Oeslingerbaan en Europaplein op: www.a2maastricht.nl/oeslin gerbaan.
en