27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Internationale Kadett C Zangeres Stevie Ann Meeting in Kronenberg in Cambrinus Horst

KRONENBERG Opel Kadett C Club Nederland houdt van 6 tot en met 8 juni voor de 24e keer haar internationale Kadett C meeting. Dit jaar zal de meeting ook in het teken staan van het 25-jarig jubileum van Opel Kadett C Club Nederland.
De Opel Kadett C, gebouwd van 1973 tot en met 1979, vierde vorig jaar haar veertigjarig jubileum. De liefhebbers van dit model Kadett kunnen van 6 tot en met 8 juni hun hart ophalen op het evenemententerrein bij Manege d'n Umswing in Sevenum-Kronenberg. Er kan gekampeerd worden en voor jong en oud is er van alles te beleven. Zo is er een kinderhoek waar de jongste bezoekertjes deel kunnen nemen aan een kleurwedstrijd of zich uit kunnen leven op het springkussen. Er is een onderdelenmarkt en voor elk type Kadett C zijn er bekers te winnen.Vanuit heel Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Engeland komen de Kadett C's naar de Schorfvenweg in Kronenberg. Alle modellen zijn vertegenwoordigd; City, Sedan, Stationcar,Coupé en Aero.Van zo goed als nieuwe exemplaren tot gerestaureerde showroommodellen en ongerestaureerde oudjes. Maar allemaal zijn het Kadettjes van liefhebbers. En ook zonder Kadett C is dit evenement een bezoek waard.
Voor meer informatie zie: www.opelkadettcclub.nl of mail naar jolanda@opelkadettcclub.nl.
HORST Op zondag 8 juni sluit Cambrinus in Horst haar concertseizoen af met een optreden door Stevie Ann.
De Limburgse Stevie Ann komt in 2005 de muziekwereld binnenvallen met het album Away From Here.Haar debuutplaat, volledig zelf geschreven, wordt goed ontvangen en levert haar datzelfde jaar nog een Essent Award op. Niet veel later ontvangt ze ook de Zilveren Harp. Met vier succesvolle platen op zak en de cd California Sounds net in de winkel kan Stevie Ann zich rekenen tot één van de meest gerenommeerde singer-songwriters van ons land. Stevie Ann brengt veel van haar tijd door in Los Angeles en heeft daar afgelopen 2 jaar haar nieuwe album geschreven en opgenomen.
In het voorprogramma staat de Amerikaanse Kim Richey.
Dit concert begint om 16.00 uur. Entree 15 euro. Voorverkoop via website Cambrinus Concerten en alle VVV-kantoren in Noord- en Midden Limburg