27 maart 2014 - 11 december 2019: 94595 bladzijden, 752679 artikelen

Atletiekavond ATV

VENRAY Dinsdagavond 10 juni houdt de Venrayse atletiek- en triatlonvereniging ATV haar jaarlijkse open atletiekavond voor personen met een verstandelijke beperking. De wedstrijd begint om 19.00 uur voor de Gatleten. Zij kunnen die avond deelnemen aan de 60 meter sprint, verspringen, kogelstoten, speerwerpen en de 400 meter. Voor alle deelnemers zijn prijzen beschikbaar.
Aanmelden voor deelname kan tot zaterdag 7 juni ia e-mailen naar info@atvvenray.nl met vermelding van naam, adres en geboortedatum. Tevens kan op de avond zelf worden ingeschreven vanaf 18.15 - 18.45 uur bij het wedstrijdsecretariaat op de kunststofatletiekbaan aan de Sportlaan 1,5801 AH Venray,van het sportpark de WieŽn in Venray. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro. Verder info op de website van de vereniging: www.atvvenray.nl Jaarlijks nemen met groot enthousiasme vele verstandelijk beperkten uit de gehele regio en van verenigingen, scholen of instituten deel aan deze meerkamp die open staat voor iedereen met een verstandelijke beperking.Ook de atleten van de G-groep van ATV Venray zullen deelnemen en hun uiterste best doen om hun eigen prestaties te verbeteren.
Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen gratis genieten van een uniek avondje sportiviteit zoals deze binnen de Venrayse atletiekvereniging bedreven wordt. De vereniging hoopt weer veel dames en heren en jongens en meisjes te mogen begroeten op hun schitterende atletiekaccommodatie in Venray.