27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Pinksterraces op Raceway Venray

VENRAY Nieuw race bloed in de LMV8 klasse.Met het ter perse gaan van dit artikel was het voor 99 procent zeker dat de autosport duizendpoot Allard Kalff, tijdens de Pinksterraces zijn opwachting zal gaan maken in de bloedsnelle LM-V8 klasse.
De van origine op GP circuit racende Kalff,zal nu na het presenteren van de FIA F1 en de Nascar races op TV, het stuur zelf ter hand nemen en zijn racetalent kunnen etaleren op Raceway Venray.In '62 zag Kalff het levenslicht een leven dat op de dag van vandaag in het teken staat van de autosport. Via diverse GP klassen, belandde Kalff in het tourwagen circuit. Waar hij uitkwam in ondermeer de DTCC. Dat Kalff voor Harry Maessen (eigenaar Raceway Venray) geen vreemde is bewees hij al in 2006,waar Kalff op uitnodiging al deelnam in de populaire door Maessen ontwikkelde BRL-V6 series.
De testsessies in zijn LM-V8 (Late Model -V8 nascar achtige bolides) worden deze week nog afgerond, de wil en enthousiasme is er zeker bij Kalff. Tijdens de zaterdag races in Mei, was Allard Kalff al op Raceway Venray om zo alvast de sfeer en toekomstige race collega's af te tasten. Met een brede grijns bekeek hij de races en genoot zichtbaar van het getoonde spektakel op het Multifunctionele Motodrome in Ysselsteyn.
Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere tak van autosport? Bezoek dan 2e Pinksterdag, Raceway Venray. Voor meer informatie: www.racewayvenary.com