27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Antiek-, kunst- Ún versmarkt op donderdag in Geleen

GELEEN
De zomer staat voor de deur. Ideaal weer om er fietsend of wandelend op uit gaan en de eigen omgeving te ontdekken. Waar je dan zeker eens een kijkje moet komen nemen is het leuke nieuwe marktconcept op de Markt in Geleen. Daar is de weekmarkt namelijk sinds mei uitgebreid met een echte antiek - en brocantemarkt. Lekker struinen langs de marktkraampjes op zoek naar dat ene unieke stukje antiek of brocante object voor thuis.En tegelijkertijd kun je bij de verskramen en in het centrum van Geleen terecht voor je overige boodschappen. Lekker gemakkelijk toch?
Vanaf deze maand vind je op de weekmarkt in Geleen niet alleen antiek en versproducten maar kun je er ook terecht voor de aanschaf van kunst. Dit kunsttreffen vindt twee keer per maand plaats. Wethouder Leon Geilen (o.a. markten): "Het doel van het kunsttreffen en de brocante- en antiekmarkt is het centrum van Geleen, de weekmarkt Ún de koopavond een positieve impuls te geven. De eerste signalen zijn goed, aan het einde van het jaar evalueren we het project."
De antiek- en brocantemarkt vindt iedere donderdag plaats van 14.00 tot 20:00 uur.Vanaf 5 juni maakt het kunsttreffen tweewekelijks deel uit van de weekmarkt.
Meer informatie: www.sittard-geleen.nl