27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Scheidingscafé

ROERMOND
Een scheiding zorgt behalve voor veel verdriet en onzekerheid ook voor de nodige praktische, juridische en financiële problemen. Hulp is dan vaak welkom. Scheidingscafé Midden-Limburg biedt deze hulp. Elke maand is er een laagdrempelige, informatieve bijeenkomst over alles wat er bij een scheiding komt kijken.
Hoe moet het met het huis? Hoe vertellen we het onze kinderen? Hoe verdelen we de zorg over de kinderen? Wat gebeurt er met mijn pensioen? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen die tijdens een Scheidingscafé aan de orde komen. Ze worden beantwoord door Patrick Evers en Juliëtte Hoogmans. Elke maand wordt er ook een centraal thema belicht ‘Kies voor uw kind!’ is het onderwerp.
Patrick heeft als gecertificeerd scheidingsspecialist en mediator veel kennis over zowel de technisch-juridische, de financieel-zakelijke, als de emotionele kant van scheiden. Juliëtte begeleidt kinderen en hun ouders om zo goed mogelijk door het scheidingsproces en alles wat erna komt, heen te komen. Scheidingscafé Midden-Limburg is gratis toegankelijk en vindt plaats op dinsdag 8 april van 19.30 tot 21.30 uur in de Velderie, aan de Prins Bernardstraat 1 in Roermond.