27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Maak een koraalschilderij en creŽer een levensgroot koraalrif

REGIO
Op zondag 6 april organiseert WNF-Regioteam Limburg een middag speciaal voor de WNF Rangers en hun vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen gaat aan de slag met het schilderen van zijn eigen Koraalrif schilderij. Samen creŽren we daarmee een levensgroot koraal! Deze creatieve middag begint om 12.45 uur en eindigt rond 16 uur en zal plaats vinden bij Scoutinggebouw HK St. Lambertus,Boekenderstraat 169 te Blerick.
Dit jaar voeren de Rangers en Bamboekids actie voor het koraalrif. Onder het motto ĎGezond Koraal? Help Allemaal!í komen we in actie om de leefomstandigheden van het koraal te verbeteren.
Op zondag 6 april nodigen we jullie uit om jou eigen unieke koraalrif te komen schilderen. Als jouw schilderijtje klaar is dan gaan we samen een levensgroot koraalrif maken en in het rif op de foto. Neem een duikbril en snorkel mee. Ook gaan we ontdekken welke waterdiertjes er in de vijver van het Wassumpark leven. Zou daar ook koraal leven? Na afloop mag je jouw schilderijtje mee naar huis nemen. Tijdens de activiteit wordt er gezorgd voor drinken en lekkers. Deelname staat open voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar en kost 4 euro voor WNFRangers en 4,50 euro voor niet-Rangers. Maximaal 30 deelnemers.
Aanmelden is verplicht en kan per e-mail naar limburg@wnfregioteam.nl. Kijk zeker voor het laatste nieuws rond deze activiteit en voor meer informatie over het WNF bij u in de buurt op www.wnf.nl/limburg.