27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Roeivereniging Aeneas opent de deuren

ROERMOND
Roeivereniging Aeneas organiseert twee open dagen, op zaterdag 5 april van 10.30 12 uur en maandagavond 7 april van 19 20.30 uur).
Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de roeisport en de vereniging. Ook jongeren zijn welkom. De instructieperiode start op 28 april.Meer informatie is te vinden op www.rvaeneas.nl.
De Maas en de vele wateren rondom Roermond bieden veel roei-mogelijkheden. Het clubgebouw van Aeneas ligt vlakbij de Maasbrug: een ideale locatie voor het roeien. Leden van Aeneas zijn sportief, competitief en nemen deel aan wedstrijden. Andere leden doen het kalmer aan en doen bijvoorbeeld mee met toertochten. De roeisport biedt ook jongeren mogelijkheden. Zij zitten dan met leeftijdsgenoten in de boot om meters te maken op het water, roeitechnieken te leren en sprintjes te trekken. Roeien is een gezonde sport waarbij je alle spieren gebruikt. Het is een sport met relatief weinig blessures. In een boot schiet je over het water, alleen of in een team waarbij je je grenzen kunt verleggen.
Aeneas is een actieve vereniging met zon 200 enthousiaste roeiliefhebbers. De vereniging organiseert diverse activiteiten, voor volwassenen maar ook voor jongeren. Aeneas beschikt over een vloot met boten voor ieder roeiniveau.U bent van harte welkom tijdens de open dagen.