27 maart 2014 - 6 november 2019: 94010 bladzijden, 747921 artikelen

Zeepkistenrace en kinder sjůmmelmert in Sint OdiliŽnberg

SINT ODILIENBERG
Zondag 25 mei organiseert Stichting Jeugdraad Sint OdiliŽnberg voor het eerst in de geschiedenis een zeepkistenrace in Sint OdiliŽnberg voor jong en oud. De zeepkistenrace start op de Christinalaan om vervolgens Ďberg aafí de Bosserveldweg te gaan. Vanaf 11 uur is het parcour geopend voor training en de laatste afstelling aan de zeepkisten. Rond 12 uur is de technische inspectie en de goedgekeurde kisten beginnen vanaf 13 uur aan de race.
Deelname aan de zeepkistenrace kan in twee verschillende leeftijdscategorieŽn: deelnemers in de leeftijdsgroep tot en met 16 jaar en deelnemers in de leeftijdsgroep vanaf 17 jaar.
Voor deelname aan de zeepkistenrace voor de categorie senioren wordt een inschrijfgeld van 5 euro gevraagd. Deelname aan de zeepkistenrace voor junioren is gratis.
In de pauzes zal er voor de kleinsten een bobbycar race zijn: de kinderen mogen dan met hun eigen bobbycar een gedeelte van het parcour afleggen.
Vanaf 11 uur wordt er een kinder-sjůmmelmert gehouden waar de kinderen hun speelgoed / kleding kunnen verkopen of zelf een workshop houden.
De sjůmmelmert vindt voornamelijk plaats rondom het pleintje aan de Wilhelminastraat. Deelname aan de sjůmmelmert is gratis. Wil je meedoen aan de zeepkistenrace of de sjůmmelmert, geef je dan snel op middels de aanmeldformulieren die te downloaden zijn op www.jeugdraadsintodilienberg.nl.