27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Opening Wokrestaurant

HERKENBOSCH
Dinsdag 6 mei opent Wok restaurant De Sport in Herkenbosch officieel de deuren. Afgelopen week is er proefgedraaid en zijn de eerste gasten al verwelkomd en het restaurant en het personeel is er helemaal klaar voor om van de opening een groots succes te maken.
Het voormalige café De Sport heeft plaatsgemaakt voor een compleet nieuwe inrichting. Het wok res taurant is ruim, modern en gezellig ingericht en in de keuken staat personeel met jarenlange ervaring in het bereiden van de meest lekkere Oosterse gerechten en specialiteiten. Buiten is een groot terras waar het goed toeven is tijdens de warme zomermaanden. De eigenaren van de naastgelegen frituur zagen het als een uitgelezen kans om het café over te nemen en om te toveren tot een heus wok restaurant . Ook de frituur blijft gewoon open zodat er veel mogelijkheden ontstaan om de krachten van beide horecagelegenheden te combineren. Speciaal voor de opening is er een tweewekelijkse actie opgezet om gasten kennis te laten maken met restaurant De Sport. Tot en met 20 mei kan er gewokt worden voor een vast bedrag van 13,50 euro op maandag tot en met donderdag, normaal is dit 15,90 euro. Van vrijdag tot en met zondag is de prijs 15,90 euro in plaats van 17,90 euro. Het concept bestaat uit All You can Eat, dat wil zeggen dat je 2 uur lang onbeperkt kunt wokken: inclusief soep, warm en koud buffet, Japanse sushi, vlees en vis, fruit en ijs. Een andere actie bestaat er uit dat van maandag - tot en met donderdagavond onbeperkt gegeten kan worden van het buffet, geen wokken, in zowel het restaurant als de frituur voor slechts 7,95 euro in plaats van 9,95 euro.
Het restaurant is open van 16 tot 22 uur, voor lunch kunt u in het restaurant terecht op vrijdagmiddag van 12 tot 14 uur. U vindt het Chinees specialiteitenrestaurant aan de Europalaan Oost 28 in Herkenbosch, 0475 537333.