27 maart 2014 - 6 november 2019: 94010 bladzijden, 747921 artikelen

Nu aanmelden voor penaltytoernooi

ROERMOND/LEEUWEN
Zaterdag 7 juni vindt op het sportpark van Sportclub Leeuwen de tweede editie van het Pingelcup penaltytoernooi plaats. Inmiddels hebben zich weer diverse enthousiaste teams aangemeld. De inschrijvingstermijn sluit op 30 mei. Deelname staat open voor leden, niet-leden, dames-, herenteams of mix-teams.
Iedereen die goed is in het nemen van penalty’s of die het gewoon leuk vindt om onder genot van een hapje en een drankje penalty’s te schieten, kan zich dus opgeven. Gezelligheid staat voorop en voetbalervaring is geen vereiste.
Tijdens de Pingelcup nemen de opgegeven teams in competitieverband penalty’s. De best geklasseerde teams zullen in de loop van de middag in de finales om de prijzen strijden. Inschrijfgeld 35 euro, (vooraf te voldoen op het rekeningnummer van SC Leeuwen). Voorafgaand aan het toernooi krijgt elk team bovendien als welkomstgeschenk tien consumptiebonnen. Ook supporters zijn welkom. Voor de kleinste gasten heeft de organisatie een springkussen opgezet. Gedurende de dag zorgen DJ Sheriff en een aantal bekende artiesten voor de muzikale omlijsting. Ook voor een natje en droogje wordt gezorgd.Info: www.pingelcup.nl of info@pingelcup.nl.