27 maart 2014 - 6 november 2019: 94010 bladzijden, 747921 artikelen

Humanitas MiddenLimburg breidt uit

REGIO
Voor steeds meer mensen is het voeren van hun administratie een grote zorg. Persoonlijke tegenslagen en ingewikkelde regels kunnen een reden zijn. Achterstanden en schulden zijn soms het gevolg. Ook de crisis heeft veel mensen in de problemen gebracht. Te hoge lasten voor plotseling krimpend inkomen. Humanitas helpt mensen bij het weer op orde krijgen van hun administratie. We gaan uit van de kracht in de mens, maar hebben er oog voor dat door omstandigheden iemand de taken boven het hoofd kunnen groeien. Van het simpele inklapperen van rekeningen tot het begeleiden naar schuldhulp. Dat gebeurt op individuele basis en bij de mensen thuis, eventueel na een verwijzing.
Humanitas thuisadministratie zoekt in Midden Limburg nieuwe collegaís. Vrijwilligers zijn goed op de hoogte van regelgeving, hebben administratief inzicht en ze hebben goede contacten bij instanties. Ze kunnen goed hun woordje doen; ze kunnen oplossingen zoeken of hulp vinden bij problemen. Ze worden, zo nodig, bijgeschoold door collegaís en het landelijke scholingsnetwerk van Humanitas.
Het is een uitdagende en spannende klus.Je kunt in overleg met je cliŽnt je eigen werktijden bepalen. Ook maak je zelf uit hoeveel tijd je wil besteden aan het werk.
Aanmelden of inlichtingen over de vacatures: M.van Spanje, tel. 0475 331306 of mvanspanje@home.nl. Meer informatie over Humanitas vind je op de site: www.humanitas.nl.