27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Lustrum voor Bakkerij Bart

Bakkerij aan Kazerneplein viert jubileum
ROERMOND Op 11 juni 2009 opende Bakkerij Bart bij het Designer Outlet de deuren aan het drukbezochte Kazerneplein in Roermond. Nu, vijf jaar later, wordt op feestelijke wijze bij dit eerste lustrum stilgestaan. “We zijn dubbel trots op deze mijlpaal, omdat het dit jaar ook nog eens twintig jaar geleden is dat we de allereerste vestiging van Bakker Bart op de Varkensmarkt in Roermond openden. Zonder onze trouwe schare klanten hadden we dit natuurlijk nooit kunnen vieren, en daarom vinden we dat iedereen in deze feestvreugde mee mag delen.
Dat feestelijke ‘mee-delen’ gebeurt op zaterdag 7 juni tijdens de klantendag en met talrijke Bakkerij Bart aanbiedingen en proeverijen”, laat eigenaar Henk Peeters van het filiaal aan het Kazerneplein weten. “Zo kan iedereen ook meteen proeven waarom we er steevast op uit zijn de beste te zijn - voor gasten ’s morgens die de dag bij ons beginnen met een ontbijt, of voor gasten die ‘s middags van een heerlijke lunch of koffie met vlaai komen genieten.
Komende zaterdag 7 juni vindt de aftrap van de feestelijkheden plaats in de vorm van een klantendag. Entertainer Wally Preyll staat die dag met zijn Pret Parade garant voor een prachtige interactieve kindershow met spelletjes en muziek. Met zijn rad van fortuin of WK-spel zijn leuke prijzen te winnen, variërend van paraplu’s tot een tas vol Bakkerij Bart-producten. Als klap op de vuurpijl wordt onder alle winnaars samen aan het eind van de dag een driedaagse reis naar het Sauerland met onbijt en diner verloot. Johnny Valentino staat op zijn beurt garant voor een top-act met oer-Hollandse en Engelstalige meezingers.
Om de jubileumvreugde voor iedereen zichtbaar te maken, zijn de winkel en het gezellige terras van Bakkerij Bart aan het Kazerneplein vanaf komende zaterdag extra feestelijk aangekleed. Naast een dosis entertainment worden klanten die dag getrakteerd op een proeverij van uiteenlopende producten, variërend van ijsjes, tot snack’s en pizza’s. Het feest gaat na zaterdag overigens nog een tijdje door. Zo gaan zaterdag 14 juni alle snacks over de toonbank voor slechts 1 euro en wordt een bezoek op 21 juni beloond met gratis vlaai bij een kop koffie en vier appelflappen voor slechts 2,50 euro.
Bakkerij Bart, Kazerneplein 15 (Designer Outlet), Roermond. Tel. (0475) 310164. Zie ook facebook Bakker-BartKazerneplein. Openingstijden: za en zo van 8 tot 18 uur en weekdagen van 9 tot 18 uur (363 dagen per jaar).