27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Zomerplantjes in vestigingen ALDI

Vanaf 4 juni

REGIO ALDI start in diverse filialen in Limburg met de verkoop van zomerplantjes. Vanaf woensdag 4 juni kunnen klanten voor de plantjesmarkt terecht bij de filialen in Roermond, Baarlo, Weert, Brunssum,Vaals,Heerlen,Stein en in het onlangs geopende filiaal in Echt.
ALDI biedt de beste plantjes voor de laagste prijs. Er zijn verschillende binnen en buiten bloemsoorten verkrijgbaar om de lentesfeer in huis en tuin te brengen. Vanaf 0,89 cent zijn er zaaiperkplantjes te koop met bijbehorende potgrond.Ook voor stamrozen en Hortensia’s zijn klanten bij ALDI aan het goede adres.Wel geldt voor deze seizoensactie ‘op is op’.
Het ALDI assortiment is altijd in ontwikkeling. Zo zijn er naast de reguliere supermarktproducten ook veel wisselende non foodproducten verkrijgbaar. Deze lente kunnen klanten voor tuin benodigdheden en plantjes terecht bij ALDI. In een achttal filialen wordt deze week een plantjesmarkt georganiseerd. Deze markt zal plaatsvinden op de parkeerplaats en is herkenbaar aan banieren.
ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar.In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs. Zie voor meer informatie: www.aldi.nl