27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Vakantieweek voor 25 kansarme Poolse kinderen

ECHT
Stichting Werkgroep Polen Echt heeft 17 jaar lang 25 Poolse kinderen in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar uit het plattelandsdorpje Pszczew een week vakantie aangeboden in Limburg.
Vanwege gezondheidsreden van een bestuurslid is de stichting genoodzaakt om hiermee te stoppen,met pijn in het hart. Winkeliers en ondernemers die de stichting steunden vinden het heel jammer dat de kinderen niet meer naar Limburg komen, maar hebben er alle begrip voor. Bewonderingswaardig is dat ze dit jaar weer meedoen en het initiatief steunen met geld en cadeautjes. Toch laat de stichting de kinderen niet in de kou staan en als afsluiting van al die mooie en fijne jaren is de vakantie dit jaar in Polen. De school in Pszczew organiseert de vakantie en SWP zorgt voor het financiŽle gedeelte.Twee leden van SWP zullen de vakantie meebeleven, op eigen kosten. Ook blijft SWP de school en meer financieel ondersteunen met nog een aantal projecten die SWP wil verwezenlijken. De vakantie is van 22 t/m 27 juli in Polen.
Namens SWP Echt, de Poolse kinderen en alle vrijwilligers wil SWP iedereen van harte bedanken voor de geweldige ondersteuning in welke vorm dan ook. Natuurlijk is en blijft een financiŽle bijdrage van harte welkom en wel bij de Rabobank onder vermelding van: ĎVakantieí, rekeningnummer 14.99.06 587.Info: Christien Dekkers, tel. 0475483923 of kijk op www.swpecht.nl