27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Jubilarissen bij De Vriendenkring

MONTFORT
Op zaterdag 29 november vierde Koninklijke fanfare De Vriendenkring haar Ceciliafeest met een H. Mis en aansluitend een feestavond in de fanfarezaal.
Tijdens het officiŽle deel van deze avond werden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Ook werd een aantal leden bedankt voor hun inzet voor de vereniging in het afgelopen jaar.
In oktober ondernam De Vriendenkring een concertreis naar De Moezel. Deze reis was niet mogelijk geweest zonder de goede voorbereidingen door de werkgroep, gevormd door Rose-Mary Cortenraad, Tim van Haperen, Silvia Visschers en Gerard Wolters.
Dit jaar telde De Vriendenkring maar liefst zeven jubilarissen. Joep Suskens, Marianne Suskens en Ruth Vogel werden gehuldigd vanwege hun 12_ jarig lidmaatschap. Jeanine Storms, Geert Wolters en Wilma Wolters werden gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap. Deze jubilarissen ontvingen een oorkonde en het insigne van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie. Jan Niessen zal thuis het insigne en de oorkonde vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap ontvangen.
Voorzitter Piet Wolters heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in de muziekopleiding. Deze inspanningen hebben onder meer geleid tot het succesvolle project Muzikidz.