27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Rabobank Hypotheken: Aan tafel bij Chico Keuschnig

STAND VAN ZAKEN
OriŽnteert u zich op de mogelijkheid om een huis te kopen? Bel dan vandaag nog met de Rabobank RoermondEcht en u kunt morgen al op gesprek. Van maandag tot en met vrijdag staan de financieel adviseurs voor u klaar.
Deze maand aan tafel: Roy de Jong en Anne Linskens Na een aantal jaren te hebben samengewoond in Maastricht, werd het voor Roy de Jong (24) en Anne Linskens (23) de hoogste tijd om een meer centralere woonplaats te vinden in de provincie. Een speurtocht die alles heeft te maken met de carriŤres van de jonge professionals.Voor Roy, specialist in opleiding bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo, en Anne, psychologe, maar gestart als wiskunde-docent in Budel, vergde het dagelijkse gereis veel tijd en energie. Reden om twee maanden geleden te starten met een oriŽntatie op de Midden-Limburgse koopwoningmarkt. Het werd al gauw een woning in Roermond.
ďRoermond ligt voor ons niet alleen lekker centraal, het is ook nog eens een mooie stad. We wilden een woning waar we snel in konden trekken en waar we niet zoveel aan hoefden te doenĒ, aldus Roy en Anne. De voor hen ideale woning vonden Roy en Anne uiteindelijk in de rustige Kastelenbuurt. In december ontvangen ze de sleutel van hun eigen halfvrijstaande woning.
De offerte voor de hypotheek werd onlangs getekend aan tafel bij hypotheekadviseur Chico Keuschnig. Van idee tot werkelijkheid in goed twee maanden, ; de hypotheekadviseur van Rabobank Roermond-Echt staat er niet van te kijken.Chico: ďRoy en Anne wisten goed wat ze wilden en in ons oriŽnterende gesprek hebben we samen de financiŽle reikwijdte bepaald. Met het vinden van de ideale woning hebben ze een beetje geluk gehad, maar eigenlijk ging alles van een leien dakje.
Voordat we echt in gesprek gingen, hadden Roy en Anne alle benodigde documenten al toegevoegd aan het online Rabo hypotheekdossier. Iets dat enorm gemakkelijk werkt en het scheelt ook nog eens in de hypotheekkosten.Ē
Ook aan tafel bij de Rabobank? Kom dan naar het inloopspreekuur, elke donderdag op de kantoren in Roermond-centrum of Echt (17.00-19.00 uur).