27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Glasreparatie Koolen: voor meer dan alleen reparatie

Wij staan altijd voor U Klaar
ROERMOND- Glasreparatie Koolen vof in Roermond. Sinds Mei 1992, plaatsen wij ruiten in elke denkbare omgeving. De kennis en vakmanschap van Koolen worden ook gevraagd voor restauratieprojecten. Ook voor hardglazen deuren en puien, glazen interieurdelen en geslepen glas kunt u bij ons terecht. De voordelen voor u als consument maar ook als bedrijf willen wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Vakmanschap is niet zo maar een kreet. Glasreparatie Koolen streeft naar zo hoog mogelijke kwaliteit en dienstverlening. De werkwijze is voor u een waarborg van kwaliteit.
Al meer dan twee decennia staat Glasreparatie Koolen in de regio Roermond bekend als een uitstekende en kwalitatieve glashandel. Het bedrijf luistert graag naar uw behoeft e en kan u gratis en vrijblijvend adviseren over het meest geschikte glassoort voor uw specifi eke situatie. Schade aan uw beglazing komt nooit op een gelegen moment. Gelukkig houdt de dienstverlening in dat u Glasreparatie Koolen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken in de regio Roermond. Bezoek ook eens onze website www.glasreparatiekoolen.nl of Facebook-pagina voor voorbeelden van onze reeds gedane werkzaamheden.
Glasreparatie Koolen is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 0475-331288 voor glasreparaties, isolatieglas, glas-in-lood, spiegels, fi - guur- en draadglas in de regio Roermond.