27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Burgemeester luncht met winnaars bewonerspanel

actueel
Op vrijdag 21 maart waren vier inwoners van Roerdalen te gast bij Restaurant Bie Dave & Marie in Melick. Zij lunchten daar samen met burgemeester Monique de Boer. De lunch was verloot onder deelnemers van het bewonerspanel na afloop van het meest recente onderzoek. Dat ging over de communicatie van de gemeente.
De keuze voor restaurant Bie Dave & Marie kwam van burgemeester De Boer. Zij wilde graag kennis maken met de eigenaren. De reden daarvoor was een actie die de eigenaren in december hadden georganiseerd. Toen verrasten zij namelijk een aantal bewoners van Zorgcentrum Bergh in Sint Odiliënberg en Zorgcentrum Bosscherhof in Herkenbosch met een gratis diner. De ouderen hebben niet alleen heerlijk gegeten in het Melickse restaurant, zij werden ook nog bij het zorgcentrum opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. “Een heel bijzondere, mooie actie,” aldus de burgemeester.
Wilt u ook uw stem laten horen in het bewonerspanel? Meld u dan aan via www.roerdalen.nl. U krijgt dan een paar keer per jaar een uitnodiging een vragenlijst op internet in te vullen.