27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

BluestaFête Roermond

ROERMOND
Zaterdag 29 maart viert de blues opnieuw hoogtij in de binnenstad van Roermond. In zeven kroegen in de binnenstad kan het publiek genieten van onvervalste live bluesoptredens, variërend in stijl van o.a. Chicago blues, deep down south blues, bluesrock,Texas blues en westcoast swing.
Zoals in vroeger tijden aan de vooravond van de BluesNight in Roermond de kroegen zich vulden met bluesliefhebbers (in spe), zo kunnen op 29 maart dezen en genen zich wederom volop laven aan bluesbedrijvigheid in het centrum van Roermond tijdens de BluestaFête.
Rond de klok van 21 uur gaan de diverse optredens van start en kunnen liefhebbers een rondgang maken door de stad om verschillende bluesbands te gaan zien en horen.
De toegang is overal gratis en het belooft een mooie lenteavond te worden om eens lekker op stap te gaan. Deelnemers: eetcafe Olijfje (Little Tony & Greyhound Levi), café Du Pont (Blues Lee), grandcafé De Pauw (Sannie’s Kitchen), café De Weegbrug (Cool O’Keefe), Den Heilige Cornelius (Twelve Bar Bluesband), café Willems (BluesMatters) en café Braam (The LoveVeins). Uitgebreide bandinfo is te vinden via Facebook met als zoek term ‘BluestaFête’.