27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

AGENDA

ZO 6 APR van 13.30 tot 16.30 uur in de Swalmerstraat te Roermond. Een middag vol muziek. Van klassiek tot Roermondse folk/blues, jazz en easy listening. 20 minuten durende concertjes in tien verschillende huiskamers, Gemeente Archief en Carolus Kapel. Gratis entree. Programma vanaf 13 uur verkrijgbaar op het informatiepunt in de refter van de Caroluskapel, Swalmerstraat nr. 100.
ZO 6 APR kaartenmarkt in gemeenschapshuis La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat 7A te Roggel, van 11 tot 16 uur. Op deze markt kunt u terecht voor alle materialen die u nodig heeft om kaarten te maken. De entree is 2 euro. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen.
ZO 6 APR Band Event! bij ECI Cultuurfabriek aan de ECI 13 in Roermond. Verschillende (inter)nationale bands zijn vandaag gratis te beluisteren! De entree is gratis.
DI 8 APR opent het Alzheimer Café Reuver haar deuren voor mensen met dementie, hun partners, familie en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te leren van elkaars kennis en kunde. De avond vindt plaats in Brasserie Bösdael, Meester Bosmanshof 107 Reuver. Het Alzheimer Café Reuver is één vaste avond in de maand (elke tweede dinsdag) geopend. Inloop is vanaf 19 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. De toegang is gratis.
WO 9 APR van 19.30 uur tot 21 uur kunt u een gratis proefles in de bijzondere vechtsport escrima in Roermond volgen. Escrima is een realistische zelfverdedigingskunst waarbij zowel met als zonder wapens getraind wordt. Escrima is geschikt voor mannen en vrouwen, vanaf 18 jaar. De lessen worden gehouden in de gymzaal van basisschool De Brink aan het Smedenerf. Kijk voor meer informatie op www.escrima.nu.
ZO 13 APR kunst oppe Busjop van 11 tot 18 uur aan de Busschopsweg 10, Heythuysen. Expositie van 7 kunstenaars, Heidi Cox, Els Ariaens, Gonny Bos, Marie-Louise Caubo, Maarten Vaessen, Engel en Zus Simons.
DI 22 APR van 19 tot 21 uur is er een training ‘Instructie Verantwoord Alcohol schenken’ voor (bar)vrijwilligers. De VrijwilligersCentrale Roermond, onderdeel van Stichting Wel.kom, biedt in samenwerking met de gemeente Roermond en het Vincent van Gogh Instituut een gratis IVA training aan. Locatiegegevens volgen na inschrijving. Voor deelname aan deze training kunt een e-mail sturen naar vcr@welkom.nu.