27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Tuincentrum DaniŽls viert 30-jarig bestaan

VLODROP
Wie heden te dage Tuincentrum DaniŽls bezoekt en op 20.000 m2 een weldaad aan tuinplanten, tuindecoraties, potten, gereedschappen, vijver, dieren, aquariums, vissen van gup tot Koi, (tuin)meubelen, barbecues, verlichting, sfeer- en woon- accessoires, aangereikt krijgt, zou er misschien niet direct bij stilstaan dat dit familiebedrijf 30 jaar geleden gestart is vanuit een garage van amper 10m2.
Wiel DaniŽls, van huis uit tuinarchitect en zijn vrouw Marleen begonnen naast hun hoveniersbedrijf in 1984 vanuit hun garage in Vlodrop, met de verkoop van planten. Hun liefde voor groen wisten zij over te brengen op hun bezoekers en 6 jaar later werd gestart met de bouw van de eerste kas. En bij deze uitbreiding bleef het niet. Het assortiment groeide en al snel werd vakbekwaam personeel geworven. Steeds meer mensen uit Nederland en Duitsland vonden hun weg naar het tuincentrum. Reden genoeg om in 2005 te beginnen met de nieuwbouw. De oude kas werd afgebroken en er werd een volledig nieuw pand gebouwd. Tuincentrum DaniŽls werd in een nieuw jasje gestoken en de gele kubus, de trouwe bezoeker van het tuincentrum zal zich deze zeker nog weten te herinneren, maakte plaats voor een geheel nieuwe huisstijl die gepresenteerd werd tijdens de heropening in 2007.
Nu, in 2014, wordt het 30 jarig bestaan van Tuincentrum DaniŽls op feestelijk wijze gevierd. De bezoekers worden in het zonnetje gezet. Marleen DaniŽls: ďWe hebben ons succes te danken aan al onze bezoekers. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij dit familiebedrijf hebben kunnen maken tot hetgeen het nu is. Daar willen wij onze bezoekers hartelijk voor bedankenĒ. Tuincentrum DaniŽls trakteert haar bezoekers tijdens dit feestelijke jaar op entertainment en belevingsactiviteiten, speciale aanbiedingen en daverende prijzen die te winnen zijn! En ook de jonge bezoekertjes worden niet vergeten. De ballonnenclown tovert de mooiste ballonnencreaties en vanaf 29 maart zal ook de Kinderboerderij met dieren, die geknuffeld en geaaid mogen worden, te bezoeken zijn.
De toekomst voor Tuincentrum DaniŽls klinkt veel belovend. Zoon Han en dochter Anne treden in de voetsporen van hun ouders. Met hun jonge, frisse ideeŽn geven zij, samen met het team medewerkers, een nieuwe impuls aan de toekomst van het Tuincentrum. Tuincentrum DaniŽls een succesvol en gezond familiebedrijf met vakbekwame medewerkers, gepassioneerd en hartelijk. Een familiebedrijf dat staat voor uitstekende kwaliteit, fascinerende diversiteit, overtuigende competentie, grenzeloos voor huis en tuin en een gezellig dagje uit! Een begrip tot ver buiten de regio! Laat u zelf verrassen en ontdekt de gezelligheid, kwaliteit, aanbiedingen en sfeer. Voor de innerlijke mens wordt ruimschoots gezorgd in het tuincafť en terras. Van ontbijt tot maaltijd of een kopje koffie met een stukje verse Limburgse vlaai.
Een dagje Tuincentrum DaniŽls is zeer de moeite waard!
Tuincentrum DaniŽls, Herkenbosscherweg 4, 6063 NL Vlodrop, tel.: 0475-534298 www.tuincentrumdaniels.nl