27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Rabobank Roermond-Echt open op Open Huizen Dag

REGIO
Op zaterdag 5 april is het weer nationale Open Huizen Dag. Op die dag zetten enkele honderden particuliere verkopers hun huis te kijk. Ook bij de Rabobankkantoren in Roermond, Echt en Herkenbosch zwaaien de deuren open. Van 11 tot 15 uur kunnen deelnemers aan de Open Huizen Dag in deze kantoren terecht met hun financiële vragen.
De Open Huizen Dag is een uitgelezen kans om vrijblijvend en in een ongedwongen sfeer een aantal koopwoningen tegelijk te bezichtigen. Welke huizen te bezichtigen zijn is te raadplegen op www.funda.nl, in woonkranten en op de websites van de regionale NVM-makelaars.
Behalve bij de financieel adviseurs kunnen aspirant huizenkopers bij de bankkantoren ook met vragen terecht bij de notaris.
Op zoek naar een hoek- of rijwoning in OolderVeste? Kom 5 april dan zeker even langs op het kantoor in Roermond. Bouwfonds Ontwikkeling presenteert hier een nieuwe fase hoek- en rijwoningen in OolderVeste. Na de succesvolle verkoop van de eerste 18 woningen start de volgende fase van 6 woningen. Prijsindicatie vanaf € 150.000,- vrij op naam. Voor meer informatie kijk op www.OolderVeste.nl.
In de maanden april en mei zijn de adviescentra in van de Rabobank in Roermond en Echt van 17 tot 19 uur geopend voor een inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig. Wel is het handig de IB-aangifte mee te nemen en de persoonlijke gegevens alvast in te vullen op rabobank/nl/hypotheekdossier.
De medewerkers van de Rabobank staan op 5 april overigens letterlijk in de startblokken om mensen te ondersteunen bij de realisatie van hun koop- én verkoopplannen. Niet alleen kunnen kopers op 5 april in de kantoren terecht voor een nuttig gesprek, ook aan de deelnemende verkopers is gedacht. Zij krijgen op de Open Huizen Dag bezoek én lekkers van het Rabo tandem-team.