27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Buutte Gala Samenloop voor Hoop

OOL
Voor de stichting Samenloop voor Hoop is op 12 april is er in de Oolderhof in Ool een Buutte Gala. Samenloop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding en zamelt middels evenementen geld in ten bate van de kankerbestrijding.
Naast het inzamelen van geld voor kankeronderzoek, worden (ex-)kankerpatiŽnten in het zonnetje gezet, overledenen herdacht en het leven gevierd. De evenementen van Samloop voor Hoop leveren niet alleen een sterk gevoel van saamhorigheid op,maar dragen ook bij aan het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid en solidariteit. Tijdens het Buuttegala treden zes Limburgse buuttereedners (Jan Geraedts, Hub Stassen,Conny Bruinaers, Peter Vaessen, Har Daniels, Fer Naus) pro deo op,ook is er zang van marleen Rutten en De Breurkes. Een Roggelse meteropnemer van Enexis presenteert de avond.
De kosten voor deze avond zijn 10 euro en de avond begint om 20 uur. Het geld gaat allemaal naar dit doel.Kaarten zijn te krijgen bij de Oolderhof, Broekstraat 35 in Ool. U kunt contact opnemen met Ger Frenken op telefoonnummer 06-55737487