27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Feestelijke opening Basic Parts Automaterialen

STAND VAN ZAKEN
Op 5 mei aanstaande opent nieuwe grossier Basic Parts Automaterialen in Haelen officieel zijn deuren. Basic Parts Automaterialen is eigendom van Bandi Peters en Ingrid Vestjens.
Bandi ‘s passie voor auto’s kwam reeds tot uitdrukking in de autosport. De uit Swalmen afkomstige coureur schreef meerdere titels op zijn naam en begon in die tijd al op kleine schaal met het leveren van onderdelen. Vanuit deze rol bouwde hij naast kennis van auto’s een netwerk op in de racewereld. Ondernemen leerde hij als bedrijfsleider bij een grote retailer.
Bandi Peters: “Iedereen die aan autosport doet is monteur of heeft een monteur en heeft onderdelen nodig. Tel daar mijn passie voor auto’s bij op en een rugzak met ervaring in bedrijfsvoering. Het klinkt cliché, maar met de start van Basic Parts heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en is mijn droom uitgekomen.”
Basic Parts Automaterialen gaat zich richten op het leveren van automaterialen in de regio Leudal in Limburg. “Onze focus ligt met name op garagebedrijven in de regio en daarnaast natuurlijk de autosport. Basic Parts biedt een totaalaanbod aan automaterialen. De monteur vind bij ons alle slijtdelen die hij nodig heeft, aangevuld met een persoonlijk advies en een hoog serviceniveau.”Vanaf b1 mei is Basic Parts Automaterialen lid van het Group Auto grossiersnetwerk en daarmee ook in staat om het garageconcept CarXpert aan te bieden. Ter gelegenheid van de opening organiseert Basic Parts Automaterialen op zondag 4 mei een Open Dag met festiviteiten en openingsaanbiedingen. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken. Voor de allerkleinsten is er een springkussen. De Open Dag duurt van 12 tot 17 uur.
Basic Parts Automaterialen BV is gevestigd aan Windmolenbosweg 6 in Haelen. Info: tel. 0475 502888.