27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Rabobank thema-avonden

Over E-commerce en Cashless Betalen
Maandag 19 en dinsdag 20 mei staan bij Rabobank Roermond-Echt in het teken van Ecommerce en Cashless Betalen. Ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op. Zorg dat u als ondernemer bij blijft en bezoek één van de thema-avonden.
Online winkelen is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Consumenten omarmen het gemak van het shoppen via internet zonder beperkt te worden door bijvoorbeeld openingstijden. Voor ondernemers met online ambities organiseert Rabobank Roermond-Echt in samenwerking met Citymanagement Roermond en de Retail & Business Academy op maandag 19 mei een themaavond E-commerce. In een aantal korte presentaties worden de gasten bijgepraat over de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van e-commerce en cashless ondernemen. Daarna worden mogelijkheden aangereikt om bricks & clicks slim te combineren, ofwel een fysieke winkel naast een webshop. Mocht u al een webshop hebben, dan wordt gekeken hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Tijdens de ‘experiencemarkt’ kunt u alle noviteiten zelf bekijken en beleven. Tevens ontvangt u op deze avond een interessante aanbieding voor uw bedrijf.
Speciaal voor horecaondernemers, verenigingen met een kantine en andere geïnteresseerden organiseert Rabobank Roermond-Echt op dinsdag 20 mei een thema-avond Cashless Betalen. Cashless Betalen is een ontwikkeling die een goed alternatief biedt voor contante betalingen. Het bespaart tijd en geld én het is een makkelijke en veilige manier van betalen. Denk bijvoorbeeld aan rechtstreeks bestellen en betalen via de MyOrder app vanaf het terras.
Tijdens de thema-avond wordt u meegenomen langs de meest recente ontwikkelingen en innovaties rondom Cashless Betalen.Daarna worden mogelijkheden aangereikt om ook uw bedrijf de stap te laten zetten naar ‘cashless’. Bezoek ook de ‘experiencemarkt’ waar u alle innovaties zelf kunt bekijken en beleven.
Inschrijven voor één van deze thema-avonden kan tot uiterlijk 5 mei door een e-mail te sturen naar ccm@re.rabobank.nl. De bijeenkomsten vinden plaats in het Rabobank Kenniscentrum in Herten. Meer weten? Kijk op rabobank.nl/roermond-echt