27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

Automobielbedrijf Van Iersel viert deze maand haar 30-jarig jubileum!

In april 1984 is Ton van Iersel begonnen als merkdealer. En nu na 30 jaar ervaring ligt onze focus op nieuwe en gebruikte auto’s met emotie. Auto’s die zich onderscheiden door exclusiviteit, uitvoering, vormgeving gecombineerd met een aantrekkelijke prijs.
Ons volledige aanbod van ons assortiment treft u op onze website aan. Wij verkopen een breed assortiment nieuwe en zeer jong gebruikte auto’s van gerenommeerde merken zoals: Audi, BMW, Fiat, Mini, Mercedes, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Porsche en Volvo.
Het voordeel wat wij u bieden is korte levertijden en kortingen die kunnen oplopen tot 35% van de dealerprijs.
Mocht uw wens-auto niet op onze website staan, bieden wij u onze zoekservice aan, waarin u binnen 48 uur een concrete aanbieding van ons gepresenteerd krijgt. Wij hebben een passie voor auto’s en willen die graag met u delen. Een auto liefhebber kan zijn hart ophalen in onze showroom door ons gevarieerde en wisselend aanbod.
Naast het verkopen van auto’s bieden wij u ook de mogelijkheid om auto’s te leasen (zowel full operational als financial lease) via diverse gerenommeerde leasemaatschappijen.
Doordat wij een gecertificeerd Profile Tyrecenter zijn (en ook voor alle leasemaatschappijen mogen en kunnen werken) bent u ook van harte welkom in onze werkplaats waar ons gedreven team onder leiding van Hein Caris u met alle plezier voorlicht hoe uw auto ervoor staat en u een eerlijk advies geeft over uw auto.
Onderhoud, reparatie, aircoservice, banden, 4d uitlijning van zowel particuliere auto’s als leaseauto’s verzorgen wij graag voor u tegen een scherp werkplaatstarief wat vaak wel 35% goedkoper is dan het dealertarief. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan en overtuig u zelf.
Speciaal voor ons 30-jarig jubileum trakteren wij u op airco vullen voor €30,00 (normaal €99,00). Deze actie is alleen geldig tot en met 16 mei.
Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten in onze showroom of werkplaats.
Met vriendelijke groet, Frank van Iersel