27 maart 2014 - 11 december 2019: 94608 bladzijden, 752768 artikelen

JOURNAALTJES

BLERICK Donderdag 12 juni houden de partnerorganisaties die actief zijn in de Blerickse wijken weer een bewonersspreekuur in Boulevard Hazenkamp aan de Albert Verweystraat. Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen Blerickenaren met vragen en klachten over hun woonomgeving maar ook tips, ideeŽn en initiatieven terecht bij vertegenwoordigers van de woningcorporaties Woonwenz en Antares, stichting Wel.kom, de politie en de gemeente Venlo.
MAASBREE Tijdens de informatieochtend bij bibliotheek Maasbree zal logopedist Niky Geenen-Last een presentatie houden over logopedie en (voor)lezen. Wat is logopedie? Waarom is (voor)lezen zo belangrijk? Hoe kan ik het voorlezen nog leuker maken voor mijn kind? Deze en nog meer vragen zullen op zondag 15 juni om 11.00 uur beantwoord worden. Niky Geenen-Last is logopedist en heeft haar praktijk in het Paramedisch Centrum van Maasbree. Zij behandelt kinderen, volwassenen en ouderen met verschillende logopedische problemen. Meer informatie op www.logopediegeenen-last.nl Aanmelden kan via maasbree@debibliotheekmaasenpeel.nl of 077-4651786. Zie ook: www.debibliotheekmaasenpeel.nl SWALMEN De Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK) houdt zaterdag 14 juni een herdenkingsbijeenkomst in Swalmen met als thema 'Het water blijft stromen, maar anders dan voorheen'. De bijeenkomst is in de Lambertuskerk en begint om 14.00 uur, bezoekers wordt gevraagd een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Ouders kunnen een ingelijste foto van hun overleden kind(eren) mee te nemen. Ook andere naasten en betrokkenen kunnen de dienst bijwonen. Er is muziek en pastoor Crasborn zal de dienst begeleiden. Meer info: Kitty Huisman (045-5641255). Email: ceghuisman@kpnplanet.nl. Kijk ook op www.vook.nl STEYL De lokale energiecoŲperatie Steyl en CMS houden dinsdag 10 juni een informatieavond over zonnepanelen. Besproken worden punten als: waar moet ik bij de aanschaf van een installatie op letten? Wat is de garantietermijn, Wie verzorgt de aansluiting en hoe zit het met de BTW teruggave? Met welke kosten moet ik rekening houden en welke opbrengst mag ik verwachten? De locatie van de informatiebijeenkomst is de aula van De Schalm, Sint Sebastianusstraat 10 Steyl. Start om 19.15. Gratis entree.
VENLO Boosheid en vergeving is het thema van een workshop die vrijdag 13 juni bij Hart et Cetera aan de Puteanusstraat 26 in Venlo wordt verzorgd door Margarete WŁster. Zij is natuurgeneeskundige, holistisch werkende therapeut en healer. In de workshop, die om 20.00 uur begint, geeft zij tips hoe om te gaan met deze emoties. Na de pauze volgt een groepshealing. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan via e-mail: info@hartetcetera.nl