27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Expositie in kookstudio Steyl

La Fine Bouche biedt artistiek menu
STEYL Kookstudio La Fine Bouche biedt in het Pinksterweekeinde ook dit jaar een artistiek menu in de vorm van een gevarieerde expositie met werk van vijf vooraanstaande kunstenaars.
Was het vorig jaar de Tegelse glaskunstenaar Huub Rossel die zijn werk in deze bijzondere omgeving mocht tentoonstellen, ditmaal is het de beurt aan Ben Vollenberg uit het Brabantse Sint-Anthonis, de uit Letland afkomstige maar in Steyl woonachtige keramist Imants Acšns, Jan Lucker uit Steyl, Ans Janssen uit Venlo en Marlies Pouls uit Baarlo. Niet alleen de kookstudio van Bertie Gubbels en Piet Hovens staat tot hun beschikking, maar ook de twee terrassen, de tuin en de oprit.
Ben Vollenberg toont glasreliŽfs, Imants Acšns klein keramiek en Ans Janssen acrylschilderijen. Van Jan Lucker zijn abstracte olieverfschilderijen, bronzen beelden en keramiek te zien. Marlies Pouls tenslotte exposeert groot keramiek. Opvallend zijn de 'prints', die van haar te bewonderen zijn. Deze zijn ontstaan uit digitale fotobewerkingen van haar beelden.
De expositie bij La Fine Bouche aan de Maasstraat 47 in Steyl is op 8 en 9 juni te bezichtigen van 12.00 tot 18.00 uur. De toegang is vrij.