27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Samenwerking Grenswerk en festival Feel the 50's

DJ’s uit binnen- en buitenland op podium The Milkshake
Grenswerk gaat een samenwerking aan met Feel the 50's. Tijdens het vintage festival in en rond het Nolenspark heeft het nieuwe Venlose poppodium een eigen podium genaamd The Milkshake, naar het bekende drankje uit de jaren 50, met muziek van DJ's uit binnen- en buitenland.
Uit London komt Miss Aloha het Nolenspark naar Hawaïiaanse sferen tillen.Zij is organisatrice, oprichtster en resident DJ van de bekende Hula Boogie evenementen in London. Daarnaast geeft Miss Aloha workshops Hukilau Hula Dance, een traditionele Hawaïiaanse dans. Van de partij is ook Europa's oudste nog actieve DJ Appy Legius (81), bekend van het legendarische Venlose duo Appy & Henk.
Willy 'The Kid' Storm (ES) is in zijn nomadenbestaan heel Europa door gegaan om stijlen als de Doo-wop, de Jumpin' Jive, de West Coast Jump Blues en de Rockabilly te prediken.
Serie kuur Hij draaide onder andere op Rumburk Rumble (Tsjechië), Screamin' Festival (Spanje) en Summer Jamboree (Italië). Big H Jamboree uit Eindhoven draait op nationale en internationale podia.
De tweede editie van Feel the 50's wordt vrijdagavond 29 augustus afgetrapt met een drive-in op het Nolensplein.Op de festivaldagen 30 en 31 augustus is de toegang gratis.Op zondagmiddag vindt er tevens een classic car show plaats op het concer Nolensplein. Ook zal er beide dagen een cultuurtent staan waarin onder andere filmvertoningen en lezingen zullen plaatsvinden.Feel the 50's festival trok vorig jaar 7000 bezoekers.Dit jaar komt zondag erbij waardoor er 10.000 mensen worden verwacht.
Grenswerk zal in de aanloop naar de opening op 15 en 16 oktober bij verschillende evenementen in de stad actief participeren.
ten