27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Serie kuurconcerten start weer in Lomm

LOMM
Op verzoek van en in overleg met het toenmalige gemeentebestuur zijn de drie plaatselijke harmonieŽn en fanfares van Arcen, Lomm en Velden achttien jaar geleden begonnen met het verzorgen van openluchtconcerten. Ook nadat de drie dorpen zijn opgegaan in de gemeente Venlo, werd deze traditie voortgezet.
Harmonie St Antonius uit Lomm opent de reeks concerten op pinkstermaandag 9 juni.
P Op zondag 29 juni is de beurt aan de Fanfare Velden, waarna de Koninklijke Harmonie Arcen op zondag 21 september het slotakkoord voor haar rekening neemt.
Jeugdorkest Alles Kids bijt op pinkstermaandag om 11.00 uur de spits af.Dit orkest,dat in 1999 is opgericht, bestaat uit een 20-tal jeugdleden van de drie plaatselijke muziekverenigingen en staat onder leiding van Manon Verstegen. Om 11.45 uur wordt het program voortgezet door harmonie imp het par Unie uit Sevenum en om 13.00 uur volgt de finale met harmonie St Antonius. Dirigent van de 48-koppige harmonie is Christiaan Janssen uit Heerlen. Vanaf 14.00 uur speelt net als vorig jaar de coverband Five Men Out.
Het openluchtconcert vindt plaats op de parkeerplaats vůůr gemeenschapshuis Pastoorshof en op de daarvoor afgesloten Kapelstraat. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het gemeenschapshuis. Meer info op www.harmonielomm.nl k