27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Muzikale kermis bij Royal Irene

Bluesrock, Duitse schlagers en popmuziek
Ook dit jaar heeft Royal Irene een klinkend programma samengesteld voor de Pinksterkermis in Blerick.
Vrijdag 6 juni wordt het podium onveilig gemaakt door de Australische bluesrockformatie Mason Rack Band. Zanger en songwriter Mason Rack, zoon van jazzman Billy Rack, is met zijn uitzonderlijke stem, gitaar en Weissenborn lap-slide gitaar geknipt voor deze muziek.Bovendien is hij een geboren entertainer. Elke show is ook een visueel spektakel. Of zoals de zanger zelf zegt : "Ik wil de beste, vuilste, ruigste, meest rockende en stampende muziek brengen." De zaal gaat open om 20.00 uur.
Zaterdag is Duitse feestmuziek troef. Schlagerband Zugabe opent de avond al om 19.00 uur en voert de stemming meteen op met aanstekelijke meezingers. Een erkende 'Stimmungskanone' is ook DJ Wunderbar, die schlagers uit de jaren 70 en 80 afwisselt met apresski hits.
De avond zal worden afgesloten door de Tiroler Teufel,die met hun optreden tijdens vastelaovend zo'n goede indruk achterlieten dat ze op veler verzoek opnieuw werden geboekt door Royal-Irene.
Accordeon en drumstel zijn de instrumenten waarmee dit duo de zaal op de kop gaat zetten.
Pinksterzondag zullen Jag'm en Five Live Acoustic vanaf 16.00 uur achtereenvolgens het podium betreden.
De vijfmansformatie Jag'm is na een jaartje rust helemaal terug met een gewijzigde bezetting.Het veelzijdige repertoire van deze ervaren band omvat vooral veel popklassiekers.
Five Live Acoustic staat voor rock-pop gebracht met drie akoestische gitaren, bas en drums en maakt herkenbare muziek voorzien van een bijzonder jasje. CCR, John Fogerty, Eagles, Steve Miller, Eric Clapton zijn enkele van hun voorbeelden.
De toegang is elke dag gratis. Kijk ook op www.royal-irene.nl