27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Pinkstercross in Blerick

Nationale wedstrijd op circuit Zaarderheiken
Bij MC Venlo-Blerick draaien de motoren al warm voor de jaarlijkse Pinkstercross. Deze nationale wedstrijd wordt gehouden op 7 en 8 juni.
Op zaterdag bijten de allerkleinsten de spits af in de 50 cc automaten klasse. Daarnaast verschijnen er nog zeven klassen aan de start. 's Zondags is het de beurt aan de senioren met veel rijders uit eigen gelederen. Jeroen van Teijlingen wacht nog altijd op zijn eerste overwinning in de MX2 Interklasse. Hij was een aantal keer dichtbij, maar kwam nog niet verder dan een tweede plaats. Van Teijlingen geniet een klein voordeel voor de wedstrijd in Blerick, want hij heeft zo ongeveer al ieder korreltje zand een keer omgespit. Ook 'good old' Ger Huys is dit seizoen nog altijd zoekende naar zijn eerste podiumplek. De vijftigplusser komt uit in de Open Senioren klasse en geldt als een van de favorieten voor de eindoverwinning. In de MX2 Junioren klasse staan twee rookies uit Venlo aan de start.Danny Huys en Rik Peeters rijden hun eerste wedstrijd. Zij willen zo goed mogelijk scoren in hun thuisrace. Bart Langenberg wil hoge ogen gooien in de Open Junioren klasse en mikt op een plaats bij de beste drie.
Beide dagen begint het programma om 9.00 uur. De wedstrijden starten om 11.00 uur aan. De motorcross wordt gehouden op circuit Zaarderheiken aan de Newtonweg in Blerick.