27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Team GEBA Trans klaar voor beklimming Galibier

Medewerkers Venloos bedrijf fietsen voor goed doel
Na een voorbereiding van bijna een jaar gaan 13 van de 21 medewerkers van GEBA Trans tijdens de pinksterdagen de roemruchte Galibier beklimmen. Het streven is om de 42 kilometer lange rit naar de top van deze Alpenreus binnen drie uur te voltooien. En zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kidzbase.
Het idee werd geboren tijdens een vrijdagmiddagborrel met het personeel. Nu, bijna een jaar later en met vele trainingskilometers in de benen, zijn de renners van GEBA Trans er klaar voor.
De beklimming van de Galibier, bekend van de Tour de France, is echter meer dan een team challenge. Er is ook een goed doel aan gekoppeld. De deelnemers halen geld op voor KidzBase, een regionale stichting die kleur wil brengen in het leven van kinderen met een verstoorde thuissituatie.
"De vooraf gestelde doelen zijn ruimschoots overtroffen", aldus een enthousiaste directeur Fred Spijksma. "Er doen meer medewerkers mee dan we van te voren hadden durven hopen, het sponsorbedrag van 10.000 euro voor Kidzbase is meer dan verdubbeld en we hebben meer relaties en sympathisanten weten te enthousiasmeren voor dit unieke project!"
Meer informatie staat op www.gebagalibier.nl.