27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Europese topclubs naar Top F-toernooi VVV'03

Instuif met AC Milan en Everton
Pinksterzondag 8 juni wordt op de voetbalvelden van VVV'03 op sportpark Herungerberg in Venlo weer gestreden om de Hafkamp Gerechtsdeurwaarders Wisseltrofee tijdens het internationale Top F-toernooi.
De finale van vorig jaar was een affiche om de vingers bij af te likken.AC Milan won de derde editie door titelverdediger Borussia Dortmund in een spannende wedstrijd met 2-0 te verslaan. PSV eindigde als derde voor Borussia Mönchengladbach. Beste talent van het toernooi was een spelertje met een naam om niet snel te vergeten: Ronaldo Torres van Tottenham Hotspur.
Op de deelnemerslijst prijken ook dit jaar louter klinkende namen. AC Milan, Everton, Anderlecht, Borussia Mönchengladbach en KRC Genk zijn clubs met een internationale reputatie. Met Ajax, PSV en Feyenoord is ook de traditionele top-3 van Nederland compleet vertegenwoordigd. De jongste teams van VVV-Venlo en VVV'03 zullen de Venlose eer hoog houden. De Duitse clubs Bayer 05 Uredingen en FC Magdeburg maken de bezetting compleet.
Instuif Vrijdag 6 juni begint om 17.00 uur een instuif voor de jeugd van 4 tot 10 jaar. Om 18.30 uur gevolgd door een mini-toernooi met VVV'03 F1, toernooipartner Viersen (D), Everton en AC Milan. Opgave voor de instuif kan via algemeen@vvv03.nl