27 maart 2014 - 11 december 2019: 94608 bladzijden, 752768 artikelen

Doe een bod en sla je slag

Interieurwinkel Masolijn gaat sluiten
Het gerenommeerde familiebedrijf Masolijn is in ruim vijfendertig jaar tijd uitgegroeid tot dé specialist in loom, riet, rotan, exotische meubels en unieke woonaccessoires. Hoewel aan de Neerstraat 68b in Roermond de afgelopen jaren goede verkoopcijfers werden behaald, bood deze voorspoed geen waterdichte garantie voor de toekomst. Voor Piet Masolijn lijkt het doek in de huidige vorm medio augustus van dit jaar definitief te vallen.
Reden voor deze rampspoed is aldus de eigenaar vooral de kredietcrisis, in combinatie met de drastisch vertraagde levering van ingekochte goederen en de gewijzigde looproute van het winkelend publiek. Onze winkellocatie valt al geruime tijd juist buiten het bereik van de actieve binnenstad. De investeringen in de binnenstad van de afgelopen jaren hebben er mede voor gezorgd dat een groot deel van het koperspubliek dit stads-
deel links laat liggen, met alle gevolgen van dien.Vanwege de op handen zijnde sluiting, gaat de huidige voorraad tegen hoge kortingen de deur uit. Piet Masolijn: “Het is geen opheffingsuitverkoop met toeters en bellen, maar klanten kunnen wel een aannemelijk bod doen op het artikel dat ze graag willen kopen. Ideaal als je op zoek bent naar een uniek meubelstuk of iets moois om je interieur mee te verrijken. Zondag is het trouwens moederdag - een gelegenheid bij uitstek om snel iets moois te bemachtigen voor een meer dan attractieve prijs.”
Het voordeel reikt zover de voorraad strekt. Nieuwsgierig? Loop zo snel mogelijk eens binnen en sla uw slag. Masolijn is zeven dagen per week geopend.
Voor meer informatie, bel Voor meer informatie, bel tel. 0651567782, e-mail naar tel. 0475 316820, e-mail naar masolijn@hetnet.nl of kijk op masolijn@hetnet.nl of kijk op www.masolijnrotanmeube-www.masolijnrotanmeubelen.nllen.nl.