27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Win kaarten voor Ladies Night

SITTARD-GELEEN
De derde editie van de Ladies Night in de Stadsschouwburg Sittard-Geleen wordt ongetwijfeld Grote Top. Shoppen met vriendinnen onder het genot van een glaasje bubbels, op woensdag 9 april vanaf 18.30 uur.
Je kunt kennis maken met de nieuwste lifestyle artikelen zoals woonaccessoires en sieraden, je krijgt haar- en kleuradvies,doet creatieve inspiratie op en culinair is er ook van alles te beleven. Dit jaar staan de Meiden van Sittard,Van Melick- the catering company, Leonidas bonbons,McKaela's en Kreatos klaar om de Ladies in de watten te leggen. Voor de muzikale omlijsting zorgt Madi, de zangeres die Pinkpop 2011 opende. Om 19.15 uur begint een modeshow waarbij Creeer, Bidoll Fashion,NOUVO Wilco Fashion, Sam + Sara en Lincherie hun collectie showen.
Juicy H Dan de bijzondere voorstelling 'Liefde Half om Half' die om 20.00 uur begint. Een relatiekomedie met Rick Engelkes, eaven Lone van Rosendaal e.a.waarin het allemaal draait om overspel. Dit stuk laat je gegarandeerd lachen over de liefde en , hemels feest de hysterische capriolen rondom het vreemdgaan.Meteen na afloop van de voorstelling verloot Rick Engelkes drie prachtige prijzenpakketten waarbij je stoelnummer je lotnummer is. De avond is dan steeds nog niet voorbij want nu kunnen de voetjes van de vloer bij de swingende afterparty met dj Cronic. Zorg dat je de volgende dag ook mee kunt praten over deze gezellige avond en bezoek de Ladies Night met 5 vriendinnen dan hoeven er maar 4 te betalen.Tel uitbalie 4524400,di t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur.
Drie (jonge)dames kunnen ieder 2 kaarten winnen! Om in aanmerking te komen voor deze twee kaarten,moet je vr aanstaande dinsdag 15.00 uur een mail met naam, adres en telefoonnummer sturen naar lezersactie.wm@aencmedia.nl De winnaars van 2 kaarten p.p. krijgen in de loop van aanstaande woensdag telefonisch bericht.