27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Al meer dan 50 jaar verstand van wonen

Van vader op zoon
Van den Berg Woninginrichting is al meer dan vijftig jaar het vertrouwde adres als het gaat om het inrichten van een woning, bedrijfs- of winkelpand, kantoor of schoolgebouw. Van welke smaak interieur u ook houdt, bij Van den Berg zorgen ze ervoor dat de (werk)plek wordt ingericht naar de wensen van de klant.
Een huis, een eigen woning: dat moet een thuis worden. Een eigen sfeer, dat is een persoonlijk gevoel. Of u nu van chic houdt of van rustiek, van romantisch of modern, in uw leefomgeving moet u zich thuis voelen. Daarom is de juiste inrichting van uw huis van groot belang. Maar dat geldt niet alleen voor de woonomgeving, ook als het om een zakelijke werkplek gaat, is comfort en een goed gevoel erg belangrijk. “Daarom is van groot belang dat de (werk)plek van de klant op de juiste manier wordt ingericht. Wij begrijpen dat als geen ander, want woninginrichting is al meer dan vijftig jaar ons vak.”
Eigenaar Rob van den Berg nam de zaak 35 jaar geleden over van zijn vader, die met Dick van den Berg Woninginrichting in 1962 begon op de Steenweg in Sittard. In 1983 verhuisde de zaak naar Dr. Nolenslaan in Sittard.
Van den Berg is een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Hun gedegen productkennis, hun service en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben daar voor gezorgd. Bij Van den Berg voeren ze uitsluitend goede door hun zelf geselecteerde merken voor hun vloerbedekking, vitrage, gordijnen, zonwering, lamellen, panels, laminaat, vinyl, novilon, marmoleum en parket. In de winkel kunt u een kijkje nemen, maar ook voelen aan alle woning- en interieur producten. En omdat over smaak niet valt te twisten, hebben ze bij Van den Berg een enorm assortiment.
Bij Van den Berg geven ze gratis advies bij u thuis voor het beste resultaat. Maak gebruik van hun jarenlange ervaring, hun goede ideeën en het gevoel voor mooie combinaties en hun oplossingen voor al uw interieurvragen.
Samen met u komen ze tot een geweldig resultaat. En mocht u een keuze hebben kunnen maken, dan zorgt een team van professionals ook voor deskundige installatie en afwerking van de door u gekozen producten. ,,Service schrijven wij met een hoofdletter. Onze vakdeskundige stoffeerders meten gratis op en alles wordt netjes gelegd, gehangen en afgewerkt.”
Van den Berg Woninginrichting Dr. Nolenslaan 110 Sittard Tel. (046) 452 66 58 www.vandenbergwonen.nl