27 maart 2014 - 17 juli 2019: 91737 bladzijden, 729198 artikelen

Social Media Club Limburg in Elsloo

REGIO
Donderdag 13 november is de eerste editie van Social Media Club Limburg met gastsprekers Richard van der Blom en Olaf Bertholet.
Deze gratis bijeenkomst is opgezet om kennis te delen over online marketing. Als eerste spreekt Richard van der Blom, de Linkedin expert in Limburg. Hij vertelt ons waarom Linkedin nog steeds het belangrijkste online zakelijk netwerk is. Ook geeft hij aan wat Linkedin in de toekomst gaat brengen. Daarna spreekt Olaf Bertholet, e-manager van La Bergère Group over zijn ervaring in online denken vanuit de hospitality omgeving.
Social Media Club Limburg is een nieuwe gratis bijeenkomst voor iedereen die met online marketing te maken heeft.Denk bv aan e-mailmarketing, online cursussen, het inzetten van Google Adwords, webshops en uiteraard social media. Zowel voor beginners als professionals. Iedere maand hebben we twee deskundige sprekers over onderwerpen die allemaal te maken hebben met online marketing. Elke tweede donderdag van de maand is de Social Media Club Limburg, een plek waar mensen elkaar offline kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Inschrijven is vereist via http://www.smclimburg.nl Het programma start om 19.00 uur bij Osseforth Opleidingen, Business Park Stein 165,Elsloo.