27 maart 2014 - 22 mei 2019: 90332 bladzijden, 718172 artikelen

Centrum voor cellulaire regeneratie met DUURZAAM ONTHAREN

Natuurlijke gezichtsbehandelingen
Ongewenste haargroei vertragen en stoppen en een verbeterde huid krijgen. Sinds een paar maanden werkt Rosalie Doek-Cornelissens uit Stein met de Cellergy Photonlaser, Collageen Booster en de Photon Epil. Op donderdag 6 november tijdens de opendag geeft ze voorlichting aan belangstellenden over deze lichtapparaten.
Uw gezichtshuid drastisch verbeteren op celniveau, af zijn van ongewenste haargroei en veroudering van de huid tegen gaan. Dat wil elke vrouw wel. Bij schoonheidsspecialiste Rosalie Doek-Cornelissens bent u dan op de juiste plek. De Steinse heeft sinds 1977 een grote reputatie opgebouwd op het gebied van natuurlijke gezichtsbehandelingen. “We zijn een centrum voor cellulaire regeneratie en voeren diverse programma’s voor natuurlijke huidverbetering. Want hoe oud je ook bent, op elke leeftijd kun je de conditie van de gezichtshuid drastisch verbeteren op celniveau.”
In haar schoonheidssalon doet Rosalie louter alleen natuurlijke gezichtsbehandelingen. “Ik werk met de zogeheten Bio skin light-therapie. Dat is een totaalconcept waarbij twee verschillende lichtapparaten gecombineerd worden ingezet, namelijk de Cellergy Photonlaser en Collageen Booster. De Collageen Booster maakt collageen aan en verdikt de huid van buitenaf. Dat zorgt voor een mooie, jonge en stevige huid. De Photonlaser dringt door tot in het celweefsel en spant de gezichtsspieren bij de oorsprong aan in combinatie met hoogwaardige nutricosmetics. Dat wordt ook wel anti-aging-therapie door celverbetering genoemd”, legt Rosalie uit. Na elke behandeling met de Photonlaser zullen de ingezette verjongingsprocessen van de huid niet stoppen, maar juist doorgaan. Met de Photon Epil is het mogelijk de haargroei te vertragen en te stoppen zonder mogelijke risico’s van huidbeschadiging. “Bij de Photon Epil worden eerst de ongewenste haartjes verwijderd doormiddel van harsen of epileren. De haarfollikel staat hierdoor open en vervolgens breng ik een gel aan. Deze gel geleidt het licht van Photon Epil tot in de kern van de haarfollikel. De Photon Epil zorgt dat de haarwortel niet meer in staat is om haargroei te ontwikkelen.”
Op donderdag 6 november aanstaande houdt Rosalie een open dag in haar salon van 16.00 tot 20.00 uur. Wie tijdens de open dag een kuur voor overbeharing van blonde, rode, grijze, en zwarte haren van vijf behandelingen boekt, krijgt de eerste kuur voor de helft van de prijs. “Een kuur bestaat uit vijf sessies”, legt Rosalie uit. “Elke behandeling is een keer per maand. Bij de meeste mensen is er na ongeveer drie behandelingen al zeer goed resultaat te zien.”
Een nieuwe klant krijgt ook altijd eerst een intakegesprek. Samen maken we dan een uitvoerige huidanalyse en daaraan koppelen we het behandelprogramma. Een klant bepaalt zelf hoe zij het programma samenstelt afhankelijk van de eigen portemonnee. Het belangrijkste voor mij is dat klanten tevreden zijn.” Naast de behandelingen is Rosalie ook sportmasseur en leert ze klanten fi tness oefeningen en geeft ze voedingsadvies om ook op die manier de huid te verbeteren. “Want zoals bekend heeft gezonde voeding ook een positieve invloed op de conditie van de huid. Kortom, uw gezicht straalt weer na een bezoek aan ons instituut.”
Schoonheidssalon Rosalie Diependaalstraat 34, 6171 JE Stein Tel.nr.: 046-433 35 62 E-mail: info@rosaliestein.nl www.rosaliestein.nl Openingstijden: Maandag en dinsdag: 8.30 – 21.00 uur Woensdag: 8.30 – 15.30 uur Donderdag: 8.30 – 19.00 uur Alleen op afspraak