27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

CreŽer sfeer met haard of houtkachel

WALEM
Een open haard of (hout)kachel is de ultieme combinatie van warmte en sfeer. Al meer dan dertig jaar vervult De Kachelsmid in Walem als grootste, beste en goedkoopste van Limburg deze wens. "Nu we de gezelligheid weer binnen opzoeken, is het tijd voor gezellig haardvuur, dat bovendien energiekosten bespaart", stelt Marc Geurts, eigenaar van de Kachelsmid.
Het traditionele vakmanschap blijft,maar de innovaties staan niet stil.Nieuwe technieken staan in dienst van comfort en duurzaamheid. Architectonisch worden open haarden en kachels steeds meer een beeld- en sfeerbepalend onderdeel van ons interieur. "Voor elke ruimte,woonstijl,wens en vooral, passend binnen elk budget bieden wij een haard op maat. Een tweede haard is een trend die doorzet. In de keuken kan de haard meteen dienen als indoor-barbecue. Draaibare haarden en panoramahaarden zijn eyecatchers die ons van alle kanten van het vuur laten genieten. Naast de brede en horizontale haarden zijn hoge, smalle haarden in opkomst."
De vernieuwde showroom laat een breed en compleet beeld zien wat de nieuwe trends zijn in traditionele, moderne en designhaarden en kachels. Daarmee blijft De Kachelmsid ook na 30 jaar jaar de belofte 'de grootste,de beste en de goedkoopste' waar maken.
Naast een eerlijk advies,vakkundige en veilige plaatsing staan totale ontzorging centraal."Dat betekent dat wij niet adviseren, plaatsen en de gebruikelijke - op Faber zelfs levenslange - garantie geven, maar eventuele bouwkundige aanpassingen ook vakkundig realiseren. De klant heeft geen omkijken en zo min mogelijk ongemak."
De Kachelsmid, Walem 43 Schin op Geul (Walem) 043 459 16 38 www.dekachelmsmid.nl