27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

13-jarige zieke jongen proost met helden uit Flikken Maastricht

MAASTRICHT
Voor de 13-jarige Mike ging de afgelopen week een wens in vervulling. Op de set in Maastricht trof hij zijn idolen uit Flikken Maastricht.De al enige tijd ernstig zieke Mike was op uitnodiging van ‘Make a Wish’ – een stichting die wensen vervult voor kinderen met een levensbedreigende ziekte – vanuit Blaricum naar Maastricht gekomen om Victor Reinier en Angela Schijf in levende lijve te ontmoeten.?
Mike heeft de laatste jaren een ingrijpende operatie en diverse chemokuren ondergaan. Maar tijdens zijn wensvervulling hoefde Mike, zijn moeder en broertje Jascha even niet te denken aan ziekenhuis en doktersbezoek en kon het gezin met volle teugen genieten. ‘s Morgens werd Mike verrast op school. Twee politieagenten kwamen in zijn klas om hem op te halen voor de dag van zijn dromen. Op school kreeg Mike een politie-uniform aan en buiten stonden een limousine en een politiewagen klaar voor vertrek richting het zuiden.
Eerst liet de politie hem echter het echte werk zien en kreeg Mike een rondleiding door de meldkamer en maakte hij kennis met de rechercheurs en hun werk. Na een sporenonderzoek, vingerafdrukken nemen ging Mike vervolgens met agenten op pad om een snelheidscontrole uit te voeren. Aansluitend kreeg Mike ook nog schietles.Vervolgens zette Mike koers naar Maastricht.
Al jaren is Mike een enorme fan van de populaire serie Flikken Maastricht. Zijn grootste wens was dan ook een bezoek brengen aan de set van zijn lievelingsprogramma en de hoofdrolspelers uit de serie ontmoeten. In Maastricht mag hij dan ook de opnames bijwonen en treft hij zijn twee idolen uit de serie Angela Schijf en Victor Reinier.Hij gaat niet alleen met ze op de foto hij luncht ook uitgebreid met het duo. Van de acteurs krijgt Mike een jas met CREW Flikken Maastricht en een pet. Mike is de koning te rijk en zal de jas de hele dag niet meer uittrekken. “Het was een dag om nooit te vergeten. Tof, Gaaf en Cool!”,aldus Mike.