27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

Wëreldbänd, Sam Baker & Kalakan

Drie bijzondere concerten in Theater Heerlen!
Volgende week staat Theater Heerlen in het teken van drie zeer bijzondere concerten. Zo komt de Wëreldbänd langs op donderdag 6 november, Sam Baker op zaterdag 8 november en Kalakan (toerden onder andere mee met niemand minder dan Madonna!) op zondag 9 november. Kaarten zijn te bestellen via www. parkstadlimburgtheaters.nl of telefonisch via 045 – 571 66 07.
Wëreldbänd donderdag 6 november: Muziek, humor en veel instrumenten uit de hele wereld zorgen ervoor dat je 2 uur lang op het puntje van je stoel zit. Alles is mogelijk op de playground van de Wëreldbänd ontploffende clowns, Schubert in de lucht en Popeye in Brazilië. Muziektheater met een flinke dosis humor zorgt voor de perfecte theateravond.
Sam Baker zaterdag 8 november: Met zijn nieuwe album Say Grace vers op zak speelde Sam Baker laatst, volgens de critici, een ‘fabelachtig en memorabel’ concert. Deze songwriter, die ternauwernood een bomaanslag overleefde, laat altijd een diepe indruk na een optreden. Rolling Stone gaf dit nieuwe album de vijfde plek in de top 10 country albums van 2013 en ook de BBC was lovend: ‘Magnificent. One of the great albums of the year’, aldus Bob Harris.
Kalakan zondag 9 november: Kalakan zingt in het Euskara (de Baskische taal), om te benadrukken dat ze wereldburgers zijn met Baskische roots...zoals Portugese dichter Miguel Torga ooit zei: “het universele, dat is het lokale zonder muren er om heen”. Hun multiculturele identiteit uit zich in de kleur, het ritme, de verscheidenheid en de muzikaliteit. Kalakan speelde in 2012 zelfs een zeer prominente rol in de “MDNA”-wereldtournee van popster Madonna!
Drie bijzondere concerten met ieder een eigen sound. Dit zijn concerten die u niet mag missen! Kijk voor meer informatie op onze website www.parkstadlimburgtheaters.nl of bel 045-571 66 07