27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Uitbreiding Eikenlaan 50 met LIEFenLEEDinBEELD

VENRAY
Op zaterdag 10 mei opent LIEFenLEEDinBEELD haar deuren.In het bedrijfspand aan de Eikenlaan 50 in Venray waar Calmness en Topsportive reeds zijn gevestigd wordt een derde onderneming gestart. Rean Snijders mede eigenaresse van Calmness-Topsportive start een eigen winkel in 'Theme Gifts'.
Rean vertelt: "Ik ga allerlei themagerichte cadeautjes verkopen, voor alle gelegenheden die je maar kunt bedenken. In principe alles van geboorte tot en met de dood en alles wat daar tussen zit. Al deze cadeautjes kunnen van een persoonlijk tintje worden voorzien, zodat het voor de ontvanger een speciale betekenis krijgt. Wij graveren en bedrukken de cadeaus naar wens."
Rean wilde al geruime tijd een eigen winkel beginnen, ze levert regelmatig hand en span diensten in de winkel van haar man Bert,die sportprijzen,relatiegeschenken en carnavalsartikelen verkoopt.Zo kwam ze op het idee om een cadeauthemawinkel te beginnen."Mijn man en ik kregen vaak de vraag van klanten of we iets hadden voor geboorte, verjaardag, voor Vaderdag of Moederdag en zo. Meestal werd het dan een standaardje of een sportfiguurtje waar de klant mee naar huis ging. Nu kunnen we meer bieden."
Voorlopig is de winkel alleen zaterdags geopend van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom op zaterdag 10 mei van 10.00 tot 16.00 uur voor een eerste kennismaking. www.liefenleedinbeeld.nl, www.facebook.com/liefenleedinbeeld