27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

Win kaarten voor Stef Classens in Poppodium Volt

SITTARD
Na het winnen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland toert de Limburgse muzikant door Nederland en doet daarbij ook zijn thuisprovincie aan. Deze krant mag van Timeless Bookings 2 kaarten weggeven voor het concert dat hij op 19 december in Poppodium Volt in Sittard geeft.
Classens is al van jongs af aan met muziek bezig. Beide ouders speelden in een bandje en stimuleerden de kleine Stef om iets met muziek te gaan doen.Als achtjarige kreeg hij de gitaar van zijn moeder en begon zijn muzikale interesse steeds groter te worden. De gitaar werd zijn beste vriend. Toen hij op zijn twaalfde erbij ging zingen, was iedereen heel enthousiast. "Mijn gitaarleraar en ouders vonden het zo goed klinken, dat ik daarmee verder ben gegaan. De eerste keer dat ik voor publiek speelde, was in de plaatselijk kroeg, zoals zo velen."
En niet zonder succes, want in september werd Classens uitgeroepen tot winnaar van de derde editie van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. 19 december speelt hij in Volt en daar kun jij voor niets bij zijn. Wat moet je doen? Stuur het antwoord op de volgende vraag naar info@stefclassens.com.
Uit welk Noord-Limburgs dorp komt Stef Classens?
Winnaars krijgen via de mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.