27 maart 2014 - 6 november 2019: 94010 bladzijden, 747921 artikelen

Perkplantenkwekerij Harrie van Cruchten heeft alles in huis

VENLO
Het is weer perkplantentijd,en waar kunt u dan beter terecht dan bij Perkplantenkwekerij Harrie van Cruchten aan de Weselseweg in Venlo.
Het assortiment is dit jaar nog verder uitgebreid en daarmee uniek voor deze regio. Alle perkplanten zijn afkomstig uit eigen kwekerij en kennen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U vindt er vele soorten zaai- en stekplaten in allerlei kleuren, waarmee u tot diep in het najaar verzekerd bent van een fleurige en geurige border.
Al meer als 29 jaar hebben Harrie en Marja van Cruchten een perkplantenkwekerij aan de Weselseweg in 't Ven, die uit is gegroeid tot als een begrip voor aparte soorten en vakkundige en persoonlijke advisering in de regio.Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe soorten aan het assortiment toegevoegd.
Geheel nieuw zijn nu de tuinhuizen en blokhutten tot complete vakantiehuizen/chalets tot met een wanddiktes van 50/70 tot 94mm toe. Zie voor uitgebreide info: www.deblokhut-en-tuinhuisvenlo.com Sinds enige tijd kunt u ook terecht voor het huren van uw camper. Alle info over de nieuwe service kunt u terugvinden op: www.camperverhuur-venlo.com U vindt Perkplantenkwekerij Harrie van Cruchten aan de Weselseweg 43 in Venlo.