27 maart 2014 - 6 november 2019: 94010 bladzijden, 747921 artikelen

Limburgse bekerfinales handbal in Horst

HORST
De mannen van HV Blerick zijn doorgedrongen tot de eindstrijd van het Limburgse bekertoernooi. De finale is op 11 mei in sporthal De Berkel in Horst, waar de jubilerende handbalclub Wittenhorst als gastgever optreedt.
Tegenstander is het derde team van eredivisionist Eurotech/Bevo HC uit Panningen. In de reguliere competitie eindigden beide ploegen achter kampioen BFC op de tweede en derde plaats in de eerste klasse van de afdeling Limburg. Het mannenteam van Wittenhorst werd vierde.
Bij de vrouwen gaat de finale tussen MenG Optimo uit Gulpen, kampioen van de eerTulpen v ste klasse,en SVM uit Munstergeleen. Bij de A-jeugd heeft Bevo twee troeven in de strijd. De meiden nemen het op tegen BFC uit Beek, de jongens krijgen te maken met hun leeftijdgenoten van Swift 2000 uit Roermond.
De dames A bijten de spits af om 11.00 uur, om 12.45 uur gevolgd door de heren A. De finales bij de senioren beginnen om 14.30 uur (vrouwen) en 16.15 uur (mannen).
Het mannenteam van de organiserende club won de beker tweemaal op rij maar strandde dit jaar in de halve finale. Wittenhorst, getraind door Blerickenaar Leon Geraads, werd daarin uitgeschakeld door Blerick.
akantie