27 maart 2014 - 22 mei 2019: 90332 bladzijden, 718172 artikelen

GroenRijk Maasbree verzorgt bedankje mantelzorgers

MAASBREE
Op 10 november wordt de landelijke Dag van de Mantelzorg gehouden, een jaarlijks evenement waarbij mantelzorgers de erkenning krijgen voor hun waardevolle werk. Er worden in heel het land diverse activiteiten georganiseerd voor de mantelzorgers, waar o.a. de nationale Mantelzorgplanten worden uitgereikt. Ook bij GroenRijk zijn deze Mantelzorgplanten te koop zodat ook u een mantelzorger kunt bedanken.
Mantelzorgers zijn personen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronische zieke, een gehandicapte of hulpbehoevende partner, familielid of Puzzel kennis. Dit zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie zij zorgen. Zij kiezen er ook niet voor, maar het overkomt ze door de emotionele band met deze persoon en vinden het vanzelfsprekend om te zorgen. Wist u dat 80% van alle zorg thuis wordt gege&Win ven door 3 miljoen mensen? En dat het grote deel hiervan meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden voor een ander zorgt?
Kent u een mantelzorger en wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Koop dan de Mantelzorgplant met de mooie cadeauhoes, die vanaf 30 oktober te koop is bij GroenRijk Maasbree. Frank Vaessen, ondernemer van GroenRijk Maasbree, geeft aan blij te zijn om zijn steentje aan deze actie bij te kunnen dragen en zo de mantelzorgers in de regio te bedanken voor hun fantastische werk.
Info: ww.groenrijkmaasbree.nl.